Fark Yaratan Fikirler Sigortayeri Ideathon’da Buluştu

Araç Sigortası

Geçtiğimiz yıl ilk kez gerçekleştirdiğimiz Sigortayeri ideathon etkinliğimizi gelenekselleştirdik. Ideathonun ikincisi bu yıl 7-8-9 Temmuz 2023 tarihlerinde online olarak gerçekleştirildi. Sigorta sektöründe fark yaratacak fikirlerin yarıştığı ödüllü “Sigortayeri Ideathon” 9 Temmuz’da tamamlandı.

Türkiye’nin lider insurtech markası olma hedefiyle yola çıktığımız Sigortayeri markamız için, bu yıl ikinci kez düzenlenen ideathon ile hem üniversite öğrencilerinin hem de sektör çalışanlarının yaratıcı fikirlerine kapılarını açtı. Üç gün süren ideathonda katılımcılar, eğitimler almanın yanı sıra mentor destekleriyle fikir geliştirme şansı da yakaladı. 9 takımın yarıştığı ideathon’da fark yaratan fikir sunumları Sigortayeri jüri üyelerine sunuldu. Jüri değerlendirmeleri sonucu ilk üçe giren takımlar belli oldu. Yarışma sonunda tüm katılımcılara sertifika verilmesinin yanı sıra birinciye 15 bin TL ödül verildi.

Genel Müdürümüz Ali Gülcan: “Gençlerin ve sektör çalışanlarının yaratıcı fikirlerine kulak vermeye devam edeceğiz.”

Bu yıl ikinci kez düzenlenen ideathon etkinliğini gelenekselleştirmeyi hedeflediğimizi belirten Sigortayeri Genel Müdürümüz Ali Gülcan, “Bu ideathondaki amacımız, müşterilerimizle çift yönlü etkileşim yaratacak ve dijital platformumuzda 360 derece bir müşteri deneyimi sunmamıza katkı sağlayacak konularda gençlerimizin ve sektör çalışanlarının yeni fikirlerini dinlemek, onların yaratıcılıklarını ortaya çıkarmaktı. Gençlerimizin ve sektörümüzün bu anlamda sesine kulak vermek bizim için büyük önem taşıyor. Sigortayeri olarak sektörde ilk kez bizim yaptığımız bu etkinliğin, devamlılığını sağlamaktan mutluluk duyuyoruz. Fark yaratan fikirlerin yarıştığı ideathon’umuza katılan tüm ekiplere gösterdiği ilgiden dolayı teşekkür ediyorum.” dedi.