Herkesin Sigortayeri Sloganıyla Fırtınalar Estiren 7 Influencer!

Kasko Sigortası

Sigortayeri’nin, lansman döneminde yedi farklı influencer ile yaptığı iş birliği büyük ses getirdi! Eylül ayında sevilen Influencerların sosyal medya paylaşımları ile yankı uyandıran 1 depo akaryakıt hediye kampanyasından sadece birkaç adımda yararlanabilirsiniz. Yapmanız gereken Sigortayeri.com üzerinden ya da çağrı merkezi aracılığıyla 10.000 TL ve üzeri kasko sigortası yaptırmak. Koşulları sağladığınızda bir depo akaryakıt hediye kazanma şansına erişebilirsiniz.

7 farklı influencer ile gerçekleştirilen lansman ile tanıtılan kampanyayı ve "Herkesin Sigortayeri" sloganıyla Instagram’da reels çeken bu influencerları yakından tanımaya ne dersiniz?

En İyi Kasko Teklifi için Sigortayeri’ni Tercih Edin

 

1.  Nalet Bebe - Ömer Başdoğan

Nalet Bebe takma adıyla bildiğiniz Ömer Başdoğan, Instagram ve YouTube için çektiği videolarla tanınıyor. Instagram'da 2.2 milyon takipçisi bulunan Nalet Bebe sosyal medya içerik üreticisi, aynı zamanda Şahane Hayaller, Hep Yek ve Enes Batur Gerçek Kahraman gibi yapımlarda rol aldı.

Sigortayeri kampanyası için çektiği sosyal medya içeriği ile kampanyanın öne çıkmasını sağlayan Nalet Bebe, kampanya tanıtım videosunda Zarif adında kuaför rolüne bürünür. Videoda, mevcut müşterisi ile ilgilendiği sırada işyerine başka bir müşteri girer. Müşteri, acil işi olduğu için öncelik ister. Zarif, arabanın kaskosunu yaptıracağı için acil saç kesimi isteyen müşterisiyle hemen ilgilenir. Kendisini Sigortayeri ile tanıştırarak her işin artık dijitalden yapılabildiğini hatırlatır. Gerekli bilgileri girdikten sonra en uygun kasko teklifini seçebileceğini ifade eder ve akaryakıt hediyesi olduğunu ekler.

İşte, evde, kuaförde ya da herhangi bir yerde, zaman kaybetmeden kaskoyu dijital platform üzerinde sadece birkaç adımla yaptırabilirsiniz. Sigortayeri ile arabanızı ve kendinizi güvence altına alırken akaryakıt hediyesi de kazanabilirsiniz. 

NaletBebe
 

2. Cemfoni - Cem Gelinoğlu

Vine ve Instagram gibi platformlarda yayınladığı videolar ile kısa sürede beğeni toplayan Cem Gelinoğlu, 1.1 milyon takipçiye sahip. Ali Kundilli filminin senaryosunu yazıp başrol olarak rol alan oyuncu, aynı zamanda Şansımı Seveyim filminde oynamıştır. Aykut Enişte filminin senaristliğini de yapan Gelinoğlu, Sigortayeri kampanyası için ürettiği video ile şimdi takipçilerinin karşısında!

Merak edenler için hemen kısaca anlatalım... Videonun ilk saniyelerinde Aslı ile telefonda konuştuğunu ve onun bir teklif beklediğini öğrendiğini ifade eden karakterimizin hangi konudan bahsettiği anlaşılmaz. Video ilerlerken kendisinin de en iyi teklifi aradığını dile getirir ve en uygun teklifi Sigortayeri'nden bulduğunu söyler. Sigortayeri’ne girip en iyi kasko tekliflerini listeletip en uygun olanı seçerek arabasının sigortasını yaptığını ilave eder. Üstelik bir depo da akaryakıt hediyesi kazandığından bahseder.

Cem Gelinoğlu

 

3. İlker Gümüşoluk 

Komedyen olmasının yanında içerik üreticisi de olan İlker Gümüşoluk, 369 bin takipçisiyle birbirinden eğlenceli videolarını takipçileriyle paylaşır. Türkiye genelinde 1000’in üzerinde stand-up gösterisi yapan komedyen de Sigortayeri kampanyası için eğlenceli bir videoya imza attı.

Keyifle izleyeceğiniz videoda kontrolcü baba rolündeki İlker Gümüşoluk, arabadaki çizik ve temizlik sorunu konusunda yakınırken, oğluna “sen bu arabanın kaskosunu da yaptırmamışsındır.” der. Oğlu ise Sigortayeri sitesine girerek istenilen bilgileri girip gelen teklifleri karşılaştırdığını söyler. En uygun teklifini seçtikten sonra bir depoda akaryakıt kazandığını dile getirir. Bu cevap karşısında övünen kontrolcü babanın ise yüzü güler. Siz de Sigortayeri sitesine gelerek sizin için en uygun teklifi tercih edebilir ve zahmetsizce aracınızı güvence altına alabilirsiniz. Sigortayeri ile aracınıza gereken hassasiyeti en iyi şekilde gösterebilirsiniz.

 İlker Gümüşoluk

 

4. Seyhan Şaşko Düzen

Televizyonculuk kariyeri bulunan Seyhan Şaşko Düzen, “Ters Köşe” adlı programı ile yakından tanınıyor. Bununla beraber 2012 yılında LİG TV’ye transferi gerçekleşen Düzen, şimdilerde BeIN Sports'ın başarılı kadın sunucuları arasında ve İnstagram'da 153 bin takipçiye sahip. Kitlelere hitap etme konusunda başarılı performansa sahip influencer, şimdilerde Sigortayeri’nin kasko kampanyasını başarıyla kitlesiyle buluşturuyor.

Seyhan Şaşko Düzen paylaştığı videoda harika bir gün geçirirken Sigortayeri tarafından aracın kaskosunu yenileme vakti diye mesaj alır. Dijital üzerinden gerekli işlemleri gerçekleştiren Seyhan, bir depo akaryakıt hediye kazanır. Videonun devamında ise araç sahiplerine Sigortayeri sitesini girerek farklı teklifleri karşılaştırabileceklerini söyler. Online olarak kolaylıkla kasko yaptırarak kampanyadan yaralanabileceklerini belirtir. Üstelik devam eden poliçeniz varsa, rezervasyon seçeneği ile bu fırsatı değerlendirebileceğinizi de ifade eder.

Seyhan Şaşko Düzen

 

5. Ersin Düzen 

Oyuncu, sunucu ve spiker olan Ersin Düzen, 90’lı yıllarda popüler bir spor-magazin programı olan Televole’de sunuculuk yaptı. Kral TV sunuculuk geçmişi de bulunan Düzen, 1999 yılında Yıkılmadım adlı dizide rol aldı. 2011’de ise Leyla ile Mecnun’a konuk oyuncu olarak katıldı. Son olarak Youtube’da yayın yapan SportsDigitale kanalında sunuculuk yapan Ersin Düzen Türkiye'nin en çok tanınan spor spikerleri arasında...

Sigortayeri için kameralar karşısına geçen Düzen hızlı bir tempoya sahip. İş hayatındaki koşuşturmacaya arabası sayesinde yetiştiğini ifade eden Ersin Düzen, videoda aracı için en ufak bir detayı bile atlamadığını belirtir. Kasko için ise tercihini Sigortayeri’nden yaptığını söyler. Sigortayeri.com’a girip kasko yaptıranlara bir depo akaryakıt hediye fırsatından bahseder. Poliçesi devam edenler için ise rezervasyon seçeneği fırsatını ilave eder.

Siz de evden işe, işten eve koşturmacalı bir yaşama sahipseniz, vakit kaybetmeden araç kaskosu yaptırmak için Sigortayeri’ni tercih edebilirsiniz. Dijital üzerinden yapacağınız işlemler ile aracınızın sigortasını hemen yaptırabilirsiniz. Teklifleri değerlendirip en uygun olanı seçtikten sonra kampanyadan hemen yararlanabilirsiniz.

 Ersin Düzen

 

6. Sekizsilindir - Etem Sayın

Sekizsilindir kanalının yaratıcısı Etem Sayın, doğuştan bir otomobil tutkunu. 282 bin takipçisiyle çeşitli videolar ve paylaşımlarda bulunan Etem Güçlü Sayın’ın, Robb Repor Türkiye’nin yanı sıra Zubizu Dergi’de otomobil editörlüğü geçmişi bulunur. Sekizsilindir.com’da kullanıcıları otomobiller, klasik araçlar, güncel haberler ya da çeşitli konularda hakkında bilgilendiren Etem Sayın, bu kez takipçileriyle araca kasko yapmanın en kolay ve avantajlı yolunu da paylaşmakta.

Söylemezsem Olmaz serisi için Youtube’a video çeken Etem Sayın, araç sahipleri Recep ve eşi Jeni ile Tiggo 8 Pro modelini değerlendirir. Aracın masrafından arızasına ve araç sigortasına kadar her şeyden bahseder. Araç aldıktan hemen sonra kasko yaptırmadan aracı kullanmadığını dile getiren Etem’in araç sigortası ve kasko için Sigortayeri'ni tercih ettiğini belirtir. Karşısına çıkan çeşitli alternatifleri değerlendirdikten sonra kaskoyu yaptırdığını ve kafasının rahat ettiğini ifade eder. Bir depo akaryakıt hediyesi olduğunu da ekler.

Trafiğe çıkmadan araç sigortası yapmanın öneminin siz de farkındaysanız, daha fazla beklemeden Sigortayeri sitesine girerek sizin için en ideal teklifi seçip kaskonuzu yaptırabilirsiniz.

Sekizsilindir

 

7. Murat Tosun 

Otomotiv gazetecisi ve otomobil test pilotu Murat Tosun, İnstagram hesabında 117 bin takipçisiyle otomobil bilgisin paylaşıyor. Otomobil dergisi yayıncılığı yapmasının yanında güvenli sürüş okulu Murat Tosun Akademi’nin de sahibi olan Murat Tosun, kullanıcılarıyla otomobil haberlerini paylaşmayı da ihmal etmiyor. Sigortayeri için kameralar karşısına geçen Tosun, takipçilerini bu kez Sigortayeri araç sigortası kampanyası hakkında bilgilendirdi.

Videoya araç kaskosunun bittiğini söyleyerek giriş yapan Murat Tosun, kasko yaptırmak için Sigortayeri’ni tercih ettiğini ve artık kendisinin de bir sigorta yeri olduğundan bahseder. Aracına istediği kaskoyu online bir şekilde yapabildiğini ve farklı şirketlerin teklifleri arasından en uygun olanı seçebildiğini söyler. Her şey bu kadarla sınırlı değil! İşlemlerinin sonucu bir depo akaryakıt hediyesi kazandığını belirterek memnuniyetini takipçileriyle paylaşır. Sigortayeri’nin sizin de sigorta yeriniz olması için vakit kaybetmeden aracınızın sigortasını yaptırabilirsiniz.

Murat Tosun

 

Kasko Sigortası İçin En Doğru Adres: Sigortayeri

İhtiyacınıza uygun sigorta türlerini siz araç sahiplerine sunan Sigortayeri ile hemen kasko yaptırabilirsiniz. Farklı teklifleri karşılaştırıp değerlendirebilir ve sadece birkaç adımda işlemlerinizi tamamlayabilirsiniz. Tek tek sigorta şirketlerini dolaşıp teklif almak yerine Sigortayeri’ne gelerek dakikalar içerisinde ihtiyaçlarınıza yanıt bulabilir ve kampanyalı kasko tekliflerden faydalanabilirsiniz. Güvenli ödeme yöntemleri ile satın alma işlemini sorunsuz bir şekilde gerçekleştirebilirsiniz. 18 Eylül ve 8 Ekim tarihleri arasında geçerli akaryakıt hediye kampanyasından faydalanabilirsiniz. Tek yapmanız gereken Sigortayeri sitesine girmek ve gerekli koşulları sağlamak.

Daha fazla bilgi için bizi İnstagram, YouTube ve Facebook üzerinden takip edin; en güncel kampanyalardan haberdar olma fırsatına sahip olun! #HerkesinSigortayeri