Kasko Sigortası için Online Teklif Almanın 5 Avantajı

Kasko Sigortası

Aracınızın olası kazalarda ve hasarlarda güvence altına alınması için kasko sigortası yapılması önerilir. Bugün gelişen teknoloji ile birlikte işlemlerinizi dijital olarak yürütebilir ve online kasko işlemlerinizi kolayca tamamlayabilirsiniz. Gelişen bu teknoloji ile artık poliçenizi yenilemek ve teklif almak için sigorta acentesine gitmenize gerek yok! Online kasko sayesinde hızlı ve pratik biçimde teklifler alıp değerlendirebilirsiniz. Ayrıca birden fazla acenteden kısa sürede teklif alabilir ve bu teklifleri kıyaslamanız da mümkün hale gelir.

Online Kasko Sigortası Nedir?

Trafiğe çıkan her aracın kaza yapma tehlikesi bulunur. Zorunlu Trafik Sigortası, kaza anında karşı tarafın masraflarını karşılayan elzem bir sigortadır. Yaptırdığınız kasko sigortası ise kaza esnasında sizin aracınızı güvence altına alır. Şehir içinde park sorunu, yanlış yerde park etme vb. hatalar aracınıza yüklü maliyetlere sahip hasarlar verebilir. Aracınızı kullanırken kendinizi her an güvende hissetmek ve bütçenizi gözetmek için online kasko sigortasından faydalanabilirsiniz. Online kasko teklif alma fırsatı ile yerinizden kalkmadan internet vasıtasıyla sigortanızı temin edebilirsiniz. Günümüzde pek çok sigorta şirketi, müşterilerine ulaşmak için dijital uygulamaları ve internet sitelerini kullanmaktadır. Kasko teklifi online hizmet sunan şirketler, sigortanızı kısa sürede yaptırmanıza olanak tanır. Böylelikle sigorta acentelerinin kapalı olduğu günlerde dahi işlemlerinizi tamamlayabilirsiniz.

Online Kasko Sigortası Yaptırırken Dikkat Edilmesi Gerekenler

İnternetten kasko yaptırmak birçok avantajı beraberinde getirse de işlemlere başlamadan önce dikkat etmeniz gereken bazı noktalar vardır. Öncelikle internet ortamında teklif veren şirketleri incelemelisiniz. Güvenilir şirketleri bir araya getirdikten sonra her bir şirketi detaylıca araştırmalısınız. Ardından şirketlerin poliçe detaylarını, kapsamlarını ve kapsam dışı olanakları inceleyip sigorta kapsamınızı belirlemelisiniz. Daha sonra şirketlerin sunduğu poliçe detaylarını ve ücretleri kıyaslayarak en doğru seçimi yapabilirsiniz. Son adım olan ödeme işlemine geçtiğinizde ise güvenli ödeme seçeneklerinin olup olmadığını kontrol etmelisiniz.Sigorta şirketleri kendi standartları ve aracınızın markası, modeli, sürücü geçmişi gibi detaylar doğrultusunda müşterilerine fiyat teklifleri sunar. Araç sahipleri şirketlerin sundukları poliçe fiyat tekliflerini online platformlarda inceleyerek kendileri için en uygun firmayı seçebilir. Bu noktada dikkat etmeniz gereken unsur iyi poliçenin ucuz poliçe olmayacağıdır. Zira fiyat/verim açısından değerlendirdiğinizde önce beklentilerinizin karşılanmasına önem vermelisiniz. Sigorta şirketlerinin ödeme seçenekleri bir hayli geniştir. Çoğu şirket farklı taksit imkanları sunar. Online platformlarda ödeme yapmadan önce sahip olduğunuz karta kaç taksit yapıldığını ve vade farkını belirlemek bütçeniz açısından faydalı olur.

Online Kasko Teklifi Almanın Avantajları Nelerdir?

1. Kolay Karşılaştırma İmkanı Verir 

Online kasko teklifi alma beraberinde bu teklifleri kolaylıkla karşılaştırabilme imkanı verir. Sigortayeri birden fazla sigorta sağlayıcısının tekliflerini sunduğu için aynı anda birden fazla poliçeyi inceleyebilirsiniz. Sigorta şirketlerinin kapsamlarını, olanaklarını, fiyatlarını, koşullarını inceleyebilir ve sizin için en uygun olan poliçede karar kılabilirsiniz.

2. Zamandan Tasarruf Edebilirsiniz

Online platformlar kendilerini geliştirerek veri akışını oldukça hızlı bir düzeye getirir. Bu doğrultuda internetten online kasko yaptırmak sizlere zamandan büyük tasarruf sağlar. Yoğun çalıştığınız ve acenteye gidemediğiniz durumlarda İnternet'in hızından yararlanarak poliçenizi hazırlatabilir ve zamanınızı verimli kullanabilirsiniz. İnternet siteleri 7/24 hizmet verir ve poliçeleri kısa sürede sizin için hazırlar. 3. Sigorta İşlemlerinizi Kolayca Yönetebilirsiniz.

Ayrıca online başvuru süreçleri çok daha hızlı gerçekleştirilir. Birkaç dakika içinde poliçe sahibi olmanızı sağlayan bu hızlı sistem, kısa sürede hazırlanmanıza ve online kasko sahibi olmanıza olanak tanır.

3. İşlemlerinizi Kolayca Yönetebilirsiniz 

Online kasko poliçesi hazırlanırken onlarca evraka ve belgeye ihtiyaç duyarsınız. Bu da bir süre sonra işlerin karışmasına yol açabilir. Online kasko teklifi aldığınızda belge ihtiyacınız da azalır. Online işlemlerde evrak işiniz de minimuma iner böylelikle işlemin gidişatını kontrol etmeniz kolaylaşır. Poliçeniz ile ilgili bilgilere tek tıkla şeffaf bir politika üzerinden ulaşabilirsiniz. Prim ödemelerinizden sigorta yenileme tarihinize kadar pek çok bilgiye rahatça İnternet ortamından erişim sağlayabilirsiniz.

Bunun yanı sıra poliçenizdeki bilgilerinizi güncellemek ve sigortanızı yönetmeniz de İnternet ortamında oldukça kolaydır. Prim ödemelerinizi internet ortamında kolayca gerçekleştirebilir ve poliçenizi yenileme işleminizi dilediğiniz yerde dilediğiniz zaman yapabilirsiniz. Böylelikle online kasko sigortanızı yönetmeniz çok daha kolay olacağı gibi zamanınızı size bırakır.

4. Sigorta Şirketinizi Kısa Sürede Değiştirebilirsiniz

Online kasko teklif alma imkanı sunan şirketler bu tekliflerini poliçe yenileme dönemlerinde de işleme açar. Poliçe yenileme döneminiz geldiğinde sigorta şirketinizi değiştirmek istiyorsanız farklı şirketlerin tekliflerini değerlendirerek kısa sürede bir başka şirketle anlaşma sağlayabilirsiniz. Diğer firmanın daha uygun teklif verdiğini keşfettiğinizde internet üzerinden poliçe hazırlatıp geçiş yapmanız da son derece kolay olur.

5. Güvenli Hizmet Almanız Sağlanır 

Online kasko sorgulama ve yaptırma süreçleri klasik yöntemlere oranla daha güvenli olur. Çünkü sürecin tüm adımları online sistemde gözünüzün önünde gerçekleşir ve erişiminiz çok daha kolay olur. Poliçenizin ayrıntılarını rahatlıkla inceleyebilir ve gerekirse küçük notlar alarak değerlendirebilirsiniz. Sağlıklı karar vermenizi sağlayan bu sürecin ödeme kısmı da internet ortamı üzerinden güvenle sağlanır. Prim ödemeleri yapılırken online platformların riski daha düşüktür. Dolandırıcılık riskinin daha az olduğu online ödeme sistemleri, internet bankacılığınızda da görülebildiği ve dekontun mailinize de geldiği durumlarda risksiz ödeme işlemi sağlar.

Online Kasko Sigortası Genel Şartları ve Kapsamı Nedir?

Online kasko yaptırma şartları pek çok parametreye göre belirlenir. Karayolunda gidiş izni bulunan taşıtları kapsama alanına alan online kasko sigortası, müşteri taleplerine bağlı olarak hazırlanır. Bu noktada aracın markası, modeli, yılı, sürücünün geçmişi göz önünde bulundurulur. Olası bir kaza durumunda yalnızca poliçe sahibinin masraflarını değil karşı tarafın masraflarını karşılayan online kasko teklifleri de online platformlarda sunulmaktadır. Servis seçeneği, ikame araç, orijinal cam, çekici hizmeti, yol yardım gibi alternatifler de kapsam dahilinde yer alabilmektedir.

Neredeyse tüm online kasko teklifi kaza, çalınma, yanma, çarpma, çarpılma gibi ana teminatlara mutlaka yer verir. Ek teminatlar ile birlikte olası diğer riskler de güvence altına alınır. İhtiyari Mali Mesuliyet Sigortası da ek teminatlardan biridir ve teklif aldığınızda size sunulmaktadır. Trafik sigortanızın tavan bedelinin masrafları karşılamaya yetmediği durumlarda devreye giren sigorta önemli bir teminattır. İsteğe bağlı sunulan bu teminat ile birlikte aracınızın güvenliğini sağlayabilirsiniz.

Online Kasko Teklifi Fiyatları

Online kasko hesaplama için aracın vergi numarası, plakası, ruhsat sahibi bilgileri gibi pek çok detay gereklidir. Aracınızda poliçe döneminiz boyunca hiçbir hasar meydana gelmediyse hasarsızlık indiriminden faydalanarak online kasko teklifinizi daha uygun fiyatla alabilirsiniz. Online sigorta yaptırma için doğru bir adres arayışındaysanız Sigortayeri'ni tercih edebilirsiniz. Müşteri memnuniyetini sağlamış şirketlerin online sigorta teklifi ve kapsamları hakkında detaylı bilgi alabileceğiniz platform, online kasko poliçenizi kısa sürede hazırlar. Sigortayeri'ni tercih ederek bütçenize ve beklentilerinize uygun firmayla anlaşabilir, güvenli ödeme yöntemlerinden faydalanarak online kaskonuzu yapabilirsiniz. Mevcut poliçenizi yenilemek ve size özel hasarsızlık indirimlerini incelemek için Sigortayeri en doğru adres!