Togg Kasko ve Trafik Sigortası

Kasko Sigortası

Sigortayeri Togg ile gerçekleştirdiği iş ortaklığı ile siz Togg kullanıcılarını karşılaşabileceğiniz tüm risklere karşı uygun sigorta hizmetleriyle buluşturuyor! Trumore uygulamasından uçtan uca dijital sigorta deneyimiyle buluşmaya hazır mısınız?

29 Ekim 2022’de Bursa Gemlik’teki fabrikasında seri üretime geçişini resmileştiren Togg, akıllı cihazlarını ilk kez 2023’ün ilk çeyreğinde kullanıcılarıyla buluşturdu.

Togg yeni nesil elektrikli akıllı cihazlar, Sigortayeri’nin sunduğu hizmet ile elektrikli cihazlara özgü sigorta güvencesi ile korunuyor.Kullanıcılara da sürüş deneyiminin keyfini çıkartmak ve akıllı cihazların sunduğu ekosisteme bağlı kalmanın konforunu yaşamak kalıyor.

Togg için özel olarak hazırlanan Kasko ve Trafik sigortası ürünlerine, Sigortayeri’nin teknolojik entegrasyonu ile Togg’un dijital uygulaması Trumore üzerinden hızlı ve kesintisiz bir şekilde ulaşılabiliyor. Bu sayede Togg akıllı cihazınız ile karşılaşabileceğiniz tüm riskleri ihtiyaçlarınıza uygun şekilde güvence altına alabilirsiniz!

Togg ile Sınırları Zorlamaya Ne Dersiniz?

Togg, güçlü ve hızlı donanımıyla kullanıcılarına bir otomobilden daha fazlasını sunuyor. Dualiteden ilham alınarak geliştirilen yalın dış tasarımı, özgün renk çemberiyle Türkiye coğrafyasına atıfta bulunuyor. Lacivert Bursa’nın Gemlik ilçesini, Beyaz Pamukkale Travertenlerini, kırmızı Anadolu'yu temsil ediyor. Tasarımdaki siyah Erzurum Oltu Taşı’nı, bej Kapadokya Peri Bacaları’nı ve gri ise Kula volkanizmasını sembolize ediyor.

T10X model Togg akıllı cihazın V1 RWD 1, V1 RWD 2 standart menzil ve V2 RDW uzun menzil olmak üzere 3 farklı versiyonu mevcut. V1 serisi modelde; 17 inçlik çok kollu alaşım jantlar, siyah tavan rayları, araç içi sosyal kamera, 8 inçlik dokunmatik kontrol ekranı, 3 adet USB C çıkışı, Wi-Fi hotspot özelliği elektrikli otomatik yan aynalar ve 12 inç dijital gösterge gibi ergonomik donanımlar göze çarpıyor.

İkinci donanım seviyesindeki T10X’de; ön sis farları, parlak gri tavan rayları, kör nokta asistanı öne çıkıyor. Isıtma hafızalı ön koltukları, çevre görüş kamerası, otomatik park asistanı ve adaptif hız sabitleyici gibi ekstra özellikleriyle sizi kullanıcılarını karşılıyor. İsteyenler için de panoramik cam tavan, 19 inç elmas kesim jantlar, ön çapraz trafik uyarısı, 22 kW AC şarj kapasitesi, yoğun trafik pilotu ve adaptif sürücü asistanı ise ücretli paket kapsamında sunulan özellikleri yer alıyor. Ayrıca akıllı iç bağlantı teknolojisiyle her daim çevrimiçi kalmanıza ve verilerinizi güvenli şekilde korumanıza yardım ediyor.

Kullanıcı odaklı yaklaşımla tasarlanan Togg'un ergonomik iç dizaynı bir otomobilden çok daha fazlasını yaşatıyor. Akıllı cihaz teknolojisi ve uçtan uca uzanan 12.3 inçlik dijital gösterge paneli sayesinde en uzun yolculuklarınızda bile internete bağlı kalarak online sınıf ortamı yaratabilir veya ofis işlerinizi kesintisiz şekilde tamamlayabilirsiniz. Bu harika akıllı cihazı, güvence altına almak en doğal hakkınız. İşte bu noktada Sigortayeri en uygun tekliflerle yardımınıza koşuyor! 

Sigortayeri ile Togg Sigorta Çözümleri Bir Tık Uzağınızda!

Otomatik park, dur kalk sabitleyicisi, akıllı şerit ve trafik işareti algılama gibi sürüş asistan sistemleriyle öne çıkan T10X, "Trumore" isimli dijital uygulama üzerinden kullanıcılarla buluşturuldu. Kullanım alışkanlıklarınızı zenginleştiren uygulama ile mobilitenizle uyumlu servislere ulaşabilirsiniz.

Akıllı yaşam teknolojisi sayesinde hem yolculuğunuzu hem de günlük iş ve eğlence rutinlerinizi eş zamanlı şekilde gerçekleştirebilmeniz mümkün! Çünkü yapay zeka destekli asistan; yaşam tarzınızı, günlük planlarınızı ve yol güzergâhınızı öğrenerek her anınıza uyum sağlıyor. Store bağlantılı akıllı cihaz hizmetleri sayesinde sıkça kullandığınız uygulamaları dijital ekrana taşıyabilir ve mobil cihazınıza olan bağımlılığınız azaltır, mobilite ekosisteminde sürtünmez bir deneyim yaşarsınız.

Trumore uygulamasının öne çıkan özelliklerinden biri de sürüş deneyiminizi güvence altına alabileceğiniz trafik ve kasko sigorta hizmetlerine erişebilmeniz. Sigortayeri, Togg'un sigorta çözümlerini destekleyerek , elektrikli cihazlarda olası risklere karşı üstün koruma sağlıyor.

Sigortayeri olarak sizleri Togg’un insuretech vizyonuyla uyumlu olarak en kaliteli sigortacılık hizmetini alabilmeniz için tüm çabamızla çalışıyoruz. Türkiye’nin en güçlü sigorta şirketleriyle çalışıyor, sizleri güvence ihtiyaçlarınıza uygun çözümlerle buluşturuyoruz.

Trafik Sigortasıyla Maddi ve Manevi Tüm Risklerin Önüne Geçin!

Togg akıllı cihazınız için yaptıracağınız zorunlu trafik sigortası güvencesinin içeriğinde sağlık giderleri, maddi hasar sakatlanma ve ölüm olmak üzere 3 farklı teminat sunuluyor. Poliçe limitine ve zarar görenlerin haklılık payına göre bir oran hesaplamasının ardından bu oran doğrultusunda ödemeyi gerçekleştirebilirsiniz. Hatalı araç sürücüsünün masraflarını %100 olarak karşılamayan poliçe mağdur olan tarafın masraflarını poliçe sözleşmesi kapsamına alıyor. 

Hazine Müsteşarlığı tarafından belirlenen trafik sigortası teminatları kapsamında şu masraflar karşılanıyor:

  • Karşı tarafın zararlarının maddi karşılığı
  • Kamuya ait mallara kasıtlı olmadan verilen zararların tanzimi
  • Dükkan, iş yeri veya araç gibi üçüncü kişilere ait olan malların zararının tanzimi
  • Kaza sonucu vefat eden kişilerin defin işlemleri veya kalan kişilere bakmakla yükümlü kişilerin olası masrafları
  • Kaza sonucu yaralanan kişilerin hastane masrafları
  • Çalışamaz hale gelen ve onların bakmakla olduğu kişilerin giderleri

Avantaj dolu sigorta teklifi fırsatlarıyla karşınıza gelen Sigortayeri, geniş ve ferah bir yaşam alanı sunan Togg akıllı cihazınızın poliçesini ihtiyaçlarınız doğrultusunda zenginleştiriyor. Ayrıca poliçe süresi zarfında herhangi bir kaza yapmamanız durumunda gelecek dönemler için ekstra hasarsızlık indiriminden faydalanmanızı sağlıyor.

 

Togg Kasko Poliçesiyle Gözünüz Arkada Kalmasın!

Çoklu dağıtım kanallarıyla eş zamanlı olarak aracınızın ve sizin geleceğinizi güvence altına alan Sigortayeri, zorunlu sigorta hizmetlerinin yanı sıra kasko olanaklarıyla da araç sahiplerinin tercihi! Kişiselleştirilebilir teminat fırsatları, hızlı karşılaştırma ekranı ve kolay satın alma deneyimi sayesinde Togg akıllı cihazınızın kasko güvencesini kolayca oluşturabilirsiniz.

Trafik sigortası, karayollarında kullanılan tüm araçlar için mecburidir. Kasko ise olası araç kazalarında, yanma ve çalınma gibi olası riskler karşısında araç sahibine koruma sağlayan isteğe bağlı bir poliçe türüdür. Kasko poliçesi hizmetleri, bütçeye ve aracın ihtiyacına göre dar, genişletilmiş ve tam olmak üzere 3 farklı sınıflandırmada değerlendirilir. Genişletilmiş kasko sigortası alarak Togg akıllı cihazınız için yanma, çarpma-çarpılma ve çalınma gibi ana teminatlardan faydalanabilirsiniz.

2 milyonu aşkın bireysel ve kurumsal müşteri portföyüyle her geçen gün daha geniş kitlelere hitap eden Sigortayeri kasko teklifini, Togg'un Trumore uygulaması veya Sigortayeri.com üzerinden gerçekleştirmek çok kolay! Ana sayfa üzerindeki “sigorta teklifi al” özelliğini kullanarak onlarca şirketin teklifini hızlıca karşılaştırabilirsiniz. Tüm riskler için ihtiyacınız olan kasko ve trafik poliçelerinizi kesintisiz ve uçtan uca dijital sigorta deneyimiyle Trumore uygulamasından hızlıca satın alabilirsiniz. Uygun fiyatlı güvenceden faydalanarak finansal yüklerinizden şimdi kurtulabilirsiniz